bmw-yetkili-servis-kıbrıs-lefkoşa
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Kıbrıs’ta BMW marka bütün araçlara ihtiyaç duyulduğu anda servis hizmeti BMW yetkili servisi tarafından verilmektedir. Kiraladığınız BMW marka araçlar ile yaşadığınız problemleri yetkili serviste dile getirilebilir ve bunların çözülmesini sağlayabilirsiniz. Yetkili servisin hizmetleri arasında 7 gün 24 saat “Yol Yardım” ve “Çekici Hizmeti” gibi seçenekler ile yol keyfi hiçbir zaman yarıda kalmamaktadır.

Bütün BMW modellerinin bakımı ve gerekli durumlarda tamiri Lefkoşa’da yer alan BMW yetkili servisi tarafından yapılmaktadır. Ayrıca araç kiralama tercihinizi BMW modellerinden yana yaptığınız takdirde Kıbrıs Rent a Car tarafından haftanın her günü ve günün her saati çekici hizmeti ya da yol yardım desteği verilmektedir. Kıbrıs’ta yapacağınız tatiliniz rahat ve mutlu geçmesi adına şirketimiz bu hizmeti vermektedir.

Kıbrıs Rent a Car’dan kiralayabileceğiniz tüm BMW marka araçların bakımları BMW Yetkili Servisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kıbrıs Rent a Car bünyesinde yer alan  kiralık BMW modellerimiz BMW yetkili servisinin garantisi altındadır.

Dizel araçlar için gerekli bakım dönemleri olan her 10-15 bin kilometre ve benzinli araçlar için gerekli bakım dönemi olan her 9 bin kilometre bakımları ve araçların yedek parça işlemleri BMW Yetkili Servisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu sayede hem biz hem de müşterilerimiz araçlarımıza büyük bir güven duymaktadır.

Kıbrıs Rent a Car olarak müşterilerimizin sadece iyi günlerinde değil yaşanabilecek olası problemlerinde de her zaman yanındayız.

Gelişmiş teknolojik cihazlar, iyi yetişmiş yetkili servis çalışanları ile BMW Yetkili Servisi yaşanabilecek her türlü problemi kolaylıkla çözer. Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde yer alan Şehit Mustafa Ruso Caddesi’nde yer alan BMW Yetkili Servisi Çangar Motors’a ister direkt şubeden ister 0392 444 44 50, 0392 444 44 60 no’lu numaralarından ya da bilgi@cangarmotors.com adresinde e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.