kıbrıs'ta askerlik
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Yavru vatan Kıbrıs uzun yıllardır eğlence ve kumarhane turizminin odak noktalarında yer alan bir ülkedir. Son dönemlerde bölgede eğitime yapılan yatırımlarda bölgenin ekonomik anlamda daha fazla canlanmasını sağlamıştır. Vatani görevini yerine getirmek için Türkiye’den Kıbrıs’a askerlik yapmaya her yıl yüzlerce asker gitmektedir. Bu durum bölgede askerlerle ilgili hem duygusal hem de keyifli olayların yaşanmasında etkili olmaktadır. Kıbrıs en güzel ve eğlenceli askerlik anılarının biriktirileceği lokasyonlar arasında yer almaktadır.

Kıbrıs’ta askerlik anıları keyifli ve unutulmaz olay zincirleri ile hatırlanır.

Kıbrıs’a askerlik yapmak için gelenler için iki farklı ulaşım yolu vardır. Acemi birliği tamamlandıktan sonra 1-3 gün arası yol izni ile havayolu ile Kıbrıs’a gelinir. Ercan Havalimanı üzerinden askerler birliklerine transfer edilir. Mersin üzerinden askeri imkanları kullanarak gemi yolu ile Kıbrıs’a ulaşmak da mümkündür.

Kıbrıs’a gemiyle deniz yolu ile ulaşım detaylarını öğrenmek için tıklayınız!…

Teskere ile Tamamlanan Anılar

Kıbrıs konumu ve imkanları sayesinde askerlik süresince bol bol ziyaretçiniz olmasını sağlayabilir. Bu durum Kıbrıs’ta askerlik anıları için bulunmayan bir fırsat sunar. Çarşı izninin tadını çıkarmanın dışında askerliğiniz bittikten sonra da birkaç gün Kıbrıs’ta kalarak unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Dönüşü uçakla yapacak kişiler Kuzey Kıbrıs’ta Ercan Havalimanı’nda hizmet veren en iyi oto kiralama şirketlerinden biri olan Kıbrıs Rent-A-Car şirketinden araç kiralayarak havaalanı teslimli araç kiralama yapıp son ana kadar rahatça dolaşabilirler. Kıbrıs araç kiralama hizmetleri oldukça geniş bir alanda hizmet verdiğinden dolayı gemi yolu ile gidecek kişiler de bu kalkış noktasına yakın yerlerde bulunan Kıbrıs Rent a Car’ın acentalarından istedikleri aracı kiralayabilirler.

Toplu taşıma kullanmak yerine seyahat sorunu ortadan kaldıran konforlu çözümler sunan araç kiralama hizmetleri sayesinde Kıbrıs’ta askerlik anıları edinmek üzere keyifle yol alabilirsiniz. Askerliğin sonunda asker arkadaşları ile yapılan bir tatil herkes için unutulmaz olacak ve bu tatilin verdiği hazzı başka hiçbir tatilden alamayacaksınız.