ford_16fiestahb56b_angularfront
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Kıbrıs’ta adadaki en fazla kiralık arabaya sahip olan Kıbrıs Rent A Car’ın en eski arabası 3 yaşında olup araçları sürekli yenilenmektedir.

Araçlar kaskolu ve sigortalı olmakta birlikte teknik bakımlarıda yapılmış ve gerekli tüm yasal izinleri alınmıştır. Tüm araçlar kırmızı plakaya sahip olup bütün araçların direksiyonları KKTC yasaları gereğince sağ taraftadır.

Kıbrıs Rent A Car filosunda Hyundai, Ford marka araçlar kullanılmaktadır.

Kıbrıs Rent a Car’ın Kiralık Araç Modelleri

Aşağıdaki bağlantıları tıklayıp merak ettiğiniz kiralık aracı tümd etaylarıyla inceleyebilirsiniz.

Kıbrıs’taki rent a car şirketleri içerisinde en çok kiralık araç filosuna sahip olan firmadır. Araçların günlük fiyatları Hyundai i10  ve Ford Fiesta 90 TL, Hyundai i20 100 TL, Ford Focus 120 TL,  Hyundai Elentra ve Hyundai i30 130 TL,  Hyundai H1 Minibüs 250 TL dir. Bu fiyatlar yaz ve kış dönemlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Tüm belirttiğimiz araçlarla ilgili detaylı bilgi için Bkz: www.kibrisrentacar.com/kiralik-araclar-fiyatlar

Kıbrıs Rent a Car’ın araç kiralama hizmetine dahil olanlar ve tercih edilme sebepleri:

– Muafiyetli kaza sigortası (Çarpışma halinde masrafları sigorta karşılar. )
– Sınırsız  kilometre kullanımı ve Ercan, Girne,  Lefkoşa bölgesine araçlar ek ücret alınmaksızın teslim edilir.
Avis, Garenta, Budget gibi araç kiralama alanındaki başı çeken firmalar ile eş değer hizmet vermektedir.
– Kıbrıs’ta akaryakıt fiyatları Türkiye şartlarına göre oldukça ucuzdur. Bu sebeple kiralık araba çok fazla tercih edilmektedir.
Kıbrıs Rent a Car; Kıbrıs’ta araç kiralama pazarının büyük yüzdesini karşılamaktadır.

Not:
Kıbrıs Rent a Car’da araç kiralama en az 3 gün yapılmaktadır. Ancak özellikle kış aylarında zaman zaman kampanyalar yapılarak Kıbrıs’ta günlük araç kiralama hizmeti de sunulmaktadır.

Kıbrıs araç kiralama ihtiyaçlarınızın çözüm merkezi olan Kıbrıs Rent a Car’dan araç kiralama talepleriniz için isterseniz online rezervasyon yapabilir isterseniz de bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.