kibris-rent-a-car-burs
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Başarılı olmak için sadece işinizi geliştirmek adına yatırımlar yapmazsınız. En büyük sermaye insandır ve en başarılı yatırımlar insana yapılan yatırımlardır. Araç kiralama hizmetleri ile Kıbrıs’ın gözde şirketleri arasında yer alan Kıbrıs Rent a Car sahip olduğu sosyal sorumluluk bilincini her alanda ön plana çıkarıyor.

Farkındalık yaratmak ve öncülük etmek için harekete geçen şirketimiz geleceğimizi emanet ettiğimiz öğrencilere destek veriyor. Herkesin benzer bir sorumluluğa sahip olması amacı ile yola çıkan şirketimiz Kıbrıs araç kiralama hizmetleri arasında bir farkındalık yaratarak ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin, pırıl pırıl beyinlerin daha büyük işler başarabilmeleri ve başka insanların hayatlarına dokunabilmeleri için olanak sağlıyor.

Hayat şartlarını değiştirmek kolay olmasa da ufak dokunuşlar ile hayatı güzelleştirmek ve yeni nesillere sahip çıkarak daha güzel bir dünyayı temelden kurgulamak gerekiyor.

İş Ne Olursa Olsun Vicdan Ortaktır

İşini doğru şekilde yapmak, insanlara kaliteli hizmet vermek her zaman önemli olsa da daha fazlasını yapmamak için kimsenin önünde bir engel bulunmuyor. Ercan Havalimanı’nda Rent a Car hizmetleri ve tüm araç kiralama ihtiyaçlarında kusursuz hizmet veren şirketimiz işinde iyi olmaktan fazlasını gerçekleştiriyor. Her yıl 10 öğrencinin hayatının daha güzel olmasında pay sahibi olarak daha güzel bir gelecek için çalışmalar yapan Kıbrıs Rent a Car şirketimiz,  insanların hayatına farklı açılardan dokunarak sahip olduğu sosyal sorumluluğu güzel amaçlar ile birleştirerek fayda sağlıyor.

Öğrencilerin ihtiyaçlarının ve yaşadığı zorlukların farkında olan Kıbrıs Rent a Car onların eğitim hayatlarında farklı sorunlara odaklanmadan sadece eğitimleri, kariyerleri ve gelecekleri ile ilgili düşüncelere odaklanarak yaşamaları gerekliliğine inancı ile farkındalık yaratmaya çalışıyor. Hem sektöründe hem de iş dünyasında örnek olacak bir davranış sergileyen firma rakipleri ile sosyal sorumluluk alanında da tatlı bir rekabet başlatarak daha çok öğrencinin hayatının değişmesini sağlamaya çalışıyor.

Öğrencilere Not:
Kıbrıs’a yeni yerleşmiş ve öğrenim gören değerli öğrenciler, öğrenim hayatınız boyunca değerlendirebileceğinizi düşünerek Kıbrıs sayfamızı ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Tarihi gezilebilecek yerler ve daha niceleriyle Kıbrıs’ı karış karış keşfedin.