kibrisrentacar-otopark-7
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Ercan Havalimanı‘ndan yurt dışına çıkmayan isteyen yolcular için araçlarını park edebilecekleri ücretli park yerleri mevcuttur. Havalimanı içerisinde bulunan ücretli otoparka giriş ve çıkış kapılarının önünden geçtikten yaptıktan sonra sağa dönerek A – B otopark tabelalarının olduğu yerden giriş yapılabiliyor.

Bilet alarak giriş yapabileceğiniz otopark alanlarında park zamanlarına göre belirlenmiş ücretleri otoparktan çıkış yaparken “Ödeme Noktası” alanında ödeyerek yolcular otoparktan çıkış yapabiliyor. Diğer bir seçenek ise; Ercan Havalimanı girişindeki çemberin solunda kalan Poy Otopark isimli yerdir. Buraya daha ekonomik fiyatlar ile aracınızı park edebilirsiniz. Poy Otoparkın ayrıca araç yıkama ve vale hizmeti de bulunmaktadır.

Aracınızı park etmek sorunlarıyla uğraşmak istemiyorsanız ve Ercan Havalimanı’nda kullanabileceğiniz ercan havalimanı otopark avantajı için şirketimizden araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. Ercan Havalimanı Rent a Car şirketi olan Kıbrıs Rent a Car’ı kurumsal olarak yakından tanımak ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için www.kibrisrentacar.com/kurumsal linkini tıklamanız yeterli.