en-komik-kibris-rent-a-car-musterisi
KibrisRentaCar.com Yorum yapılmamış

Kıbrıs’ta araç kiralama işlemleri sırasında pek çok komik ve keyifli olayın gerçekleştiği bir bölgedir. Bu mizah duygusunun altında ise trafiğin sol şeritten akması yatar. Kıbrıs araç kiralama hizmetinden yararlanacak olan kişilerin öncelikle Kıbrıs’ta kullanacakları aracın direksiyonunun sağ tarafta olacağını bilmesi gerekir.

Kıbrıs Rent a Car müşterisi olan ve kiraladığı aracın direksiyonu olmadığını ya da kandırıldığını iddia eden müşteriler en komik müşteriler arasında yer almaktadır. Kandırıldığının ötesinde arabanın yanlış üretildiğini iddia eden müşteriler, vites kolunu bulamayanlar ve çok daha komik olaylar araç kiralama esnasında yaşanmaktadır.

(Kıbrıs Rent a Car’ın değerli bazı müşteri yorumlarını okumak isterseniz lütfen tıklayınız!…)

Kıbrıs’ta araç kiralama hizmeti sonrası değerli müşterilerimizle Kıbrıs Rent a Car olarak karşılaştığımız böyle gülümseten komik olayları yaşamak oldukça keyifli olsa da Kıbrıs’ta araç kiralayacak kişilerin trafik ve araba kullanma hakkında detaylı bilgi sahibi olması gerekir.

Unutmayınız:
Kıbrıs’ta araç kiralayacakların bilmeleri gereken ilk şey kiralanan tüm araçlarının direksiyonlarının sağda ve vitesin de solda yer aldığıdır. Trafik akışının sol şeritten akması da bilinen trafikte dönüş, park ve sollama kurallarının hep tersten işleyeceği anlamına gelmektedir. Bu nedenle ilk kez Kıbrıs’ta araç kullanacak kişilere otomatik vitesli araç kiralamaları önerilir.

(Şimdiden Kıbrıs’a hoş geldiniz diyoruz. Gelmeden önce de Kıbrıs Yol Haritası sayfamızı ziyaret etmenizi ve yol haritası pdf dökümanımızı indirmenizi tavsiye ediyoruz.)

Kıbrıs’ta trafik cezaları ile yapılan uygulamalar oldukça sıkıdır. Bu uygulamalar sonucunda gelen cezalar araç kiralama sözleşmesi ya da araç kimin üzerineyse onun sorumluluğu altındadır.

Turizm ile birlikte eğitim alanında yaptığı atılımlar ile her mevsim yoğunluğu olan Kıbrıs’ta farklı transfer noktalarında araç kiralamak mümkündür. Havayolu ile gelen ziyaretçiler Kıbrıs araç kiralama hizmetlerinden yararlanırken gemi yolu ile gelen ziyaretçiler bulundukları bölgelerde rahatlıkla araç kiralama hizmeti alabilirler. Toplu taşımanın çok gelişmediği bölgede araç kiralamak önemlidir ancak araç kullanırken çok dikkatli olmak ve kurallara uymak gerekir.

“En Komik Kıbrıs Rent a Car Müşterisi” başlığıyla Kıbrıs Rent a Car olarak hazırladığımız bu yazımızla Kıbrıs’ta araç kiralama hakkında da Kıbrıs’a yolculuk edecekleri bilgilendirmeye çalıştık.

Bizlere ve hayatınıza güzel anılar bırakacağınız Kıbrıs tatilinizde buluşmak dileğiyle…